Beeld © Videoland

Dit is de échte reden van de MAFS-breuk van Thierry en Sanne

28 februari 2020 10:34

De happy ending die je in de laatste aflevering van het programma ziet, is inmiddels een donkere wolk geworden. De relatie tussen Thierry en Sanne is officieel gestrand, maar wat is precies de reden van de breuk? In gesprek met 'AD' vertelt Thierry hoe de vork in de steel zit.

"Ik wilde ook wel kinderen enzo, maar je zult elkaar eerst beter moeten leren kennen"

Het gelukkige eind waar je als Married at First Sight-kijker op hoopt, is niet de realiteit van Thierry en Sanne. 'We passen niet zo goed bij elkaar' wordt als reden voor de scheiding opgegeven, maar dat is niet honderd procent de waarheid.

Thierry: "Toen we elkaar zagen zonder camera’s, werd Sanne een ander persoon. Ze zocht best veel bevestiging en liet het het initiatief vaak bij mij liggen. Terwijl ik het fijn vind dat iemand stevig in haar schoenen staat en ook zelf eens het initiatief neemt. Ook had ze een andere kijk op de snelheid van onze relatie. Ze wilde sneller dan ik. Ik wilde ook wel kinderen enzo, maar je zult elkaar eerst beter moeten leren kennen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-Thierry en Sanne toch uit elkaar

Na hun trouwdag vlogen Thierry en Sanne naar Italië voor hun huwelijksreis. Een succes, net als de week waarin ze samenwonen. Dat ze er zo gelukkig uitzien in de slotaflevering, heeft volgens Thierry een reden. Het filmen van het keuzemoment vond volgens Thierry al snel plaats na het geven van het ja-woord. Pas toen de camera's uit waren en de cameracrew uit beeld verdween, verdwenen ook de kriebels en realiseerde Thierry zich dat hij wilde scheiden.

Bekijk de reactie van Sanne over het mislukte huwelijk in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!