Beeld © Instagram @moniquenoell

Monique Westenberg bevestigt hereniging met André Hazes

28 februari 2020 12:16

De liefde tussen Monique Westenberg (43) en André Hazes (26) blijkt onoverwinnelijk. Gisteren plaatste de zanger al een kiekje van hen samen en zojuist heeft ook Monique haar hart laten spreken.

"I’m your rock, you’re my star!"

"I’m your rock, you’re my star!" schrijft Monique bij een verliefd kiekje van hen samen. Hoewel de twee hun relatie nog altijd niet officieel bevestigd hebben, zegt deze foto genoeg. 

Ook op haar Instagram Stories laat ze weten tot over haar oren verliefd te zijn. “Soms moeten twee mensen even uit elkaar om te realiseren hoe gek ze op elkaar zijn", laat ze daar weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes wist alle sporen van Bridget Maasland

André deelde gisteren al dezelfde foto met zijn fans waarin hij nog geen twee weken na de bekendmaking van de breuk met Bridget Maasland, wereldkundig maakte dat hij Monique weer in zijn armen heeft gesloten.

André had sinds november een relatie met Bridget. Een dag voordat de Hazes-telg onthulde dat hij voor de presentatrice was gevallen, werd bekend dat zijn relatie met Monique was gestrand. Onlangs werd bekend dat de liefde voor Bridget van korte duur was. De zanger zou op Valentijnsdag zijn spullen bij Bridget hebben opgehaald. "Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten", zo lieten ze weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

'André Hazes en Monique Westenberg weer samen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!