Beeld © ANP

Carolien Karthaus-Spoor vindt zwangerschap 'ongelofelijk'

28 februari 2020 14:23

Carolien Karthaus-Spoor (32) verwelkomde op 16 januari dit jaar haar tweede kindje. Op Instagram blikt de jonge moeder nu terug op haar zwangerschap. "Ik blijf het ongelofelijk vinden waar het lichaam toe in staat is", stelt ze.

"Nu houd ik Elias gewoon in m'n armen en voelt het alsof hij er altijd al is geweest"

De actrice, die doorbrak met de rol van Florien Fischer in GTST, vindt het enorm bijzonder waar haar lichaam allemaal toe in staat is. Dat ze amper zes weken geleden nog rondliep met een bolle buik vindt ze dan ook ongelofelijk. "Nu houd ik Elias gewoon in m'n armen en voelt het alsof hij er altijd al is geweest."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Zwangere Carolien Karthaus-Spoor deelt intieme fotoshoot

Eerder sprak de actrice al openhartig over haar bevalling op social media. Ze noemde het een 'hele magische dag': "Met zonsopgang reden we in alle rust naar het ziekenhuis en einde middag mochten we Elias verwelkomen op deze wereld. Ik ben zo dankbaar dat ik deze keer een natuurlijke bevalling heb mogen ervaren!" schreef ze toen bij een intieme foto.

Elias is het tweede kindje voor Carolien en haar partner Jon. De twee trouwden in 2016 in Italië en kort daarna maakten ze bekend dat ze hun eerste kindje verwachtten. Zoontje Otis werd in juni 2017 geboren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carolien Spoor openhartig over bevalling: ‘Magische dag’

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!