Beeld © ANP

Bridget reageert voor het eerst op verzoening André en Monique

28 februari 2020 18:37

Bridget Maasland (45) heeft zich tegenover RTL Boulevard voor het eerst uitgelaten over de hereniging tussen André Hazes (26) en Monique Westenberg (43). "Ik wens ze alle geluk samen, dat zullen ze nodig hebben", aldus de presentatrice.

"Ik wens ze alle geluk samen, dat zullen ze nodig hebben"

André had sinds november een relatie met de presentatrice. Bijna twee weken geleden werd bekend dat de twee alweer uit elkaar waren. Het nieuws kwam slechts enkele dagen na hun vakantie op Curaçao, waar opvallend genoeg ook Monique van de partij was. Ondanks speculaties in diverse media hield Bridget bij hoog en laag vol dat André op het tropische eiland niet is vreemdgegaan met zijn ex. "Het is niet gegaan op Curaçao zoals veel bladen nu suggereren. Ik ben me er niet bewust van dat hij vreemdgegaan is", zei ze vorige week op de radio tegen Frank Dane.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Monique Westenberg bevestigt hereniging met André Hazes

De relatie tussen André en Bridget was van korte duur, maar had een serieuze insteek. Volgens de presentatrice hadden de twee het zelfs over kinderen, zo is vandaag te lezen in Vrouw. "Het is tegenwoordig niet meer vreemd om op latere leeftijd moeder te worden. Maar mijn leeftijd was wel een reden om er met elkaar over te praten. Aan de andere kant: we waren nog maar een paar maanden samen, dus we waren er nog niet concreet mee bezig", aldus het gezicht van De Zwakste Schakel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Bridget Maasland sprak over kinderen krijgen met André

Donderdag deelde André een foto waaruit bleek dat hij en zijn ex Monique weer samen zijn. Monique volgde deze vrijdag zijn voorbeeld. Ze plaatste, net als haar hervonden liefde, een foto van een romantisch diner in Rotterdam op Instagram. "I'm your rock, you're my star", schreef Monique erbij. André deelde een dag eerder dezelfde foto met een paar regels uit een liedje van Journey. "Ik ben voor altijd de jouwe", luidt een van de zinnen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!