Beeld © ANP

David Beckham: 'Heb nog steeds briefje met Victoria's nummer'

28 februari 2020 17:58

David Beckham (44) heeft tijdens een interview bij Jimmy Fallon (45) een erg aandoenlijke uitspraak gedaan over zijn grote liefde, Victoria Beckham (45). Het stel ontmoette elkaar twintig jaar geleden, maar hij heeft nog steeds een herinnering aan dat bewuste moment.

"Ze ging die dag met de trein, dus schreef ze haar nummer op een treinkaartje"

De gepensioneerde profvoetballer vertelde over de eerste keren dat hij Victoria zag. "Ze kwam samen met haar manager en een andere Spice Girl naar een wedstrijd van mij in Londen kijken", zegt hij over de eerste keer dat hij haar zag. "Iedereen in ons team had zijn favoriete Spice Girl en de mijne was natuurlijk Victoria. Het zou raar zijn als dat niet zo was", grapt David.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Prins Harry krijgt steun van goede vriend David Beckham

Die avond is het niet eens tot een gesprek tussen de twee gekomen. Maar een week later kwam het er wél van. Na een wedstrijd in Manchester raakten ze in gesprek. "We hebben een uur gepraat in de spelerslounge", vertelt David. "Victoria had een paar drankjes op, dus ik probeerde haar nummer te krijgen. Ze was die dag met de trein gegaan, dus schreef ze haar nummer op dat treinkaartje. En dat heb ik nog steeds!" zegt een glunderende David.

David is erg blij met zijn briefje, dat veel voor hem betekent. "Na twintig jaar en vier kinderen samen te hebben opgevoed, gaat het nog altijd goed tussen ons."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Mel C kreeg depressie door ruzie met Victoria Beckham

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!