Beeld © ANP

Bridget Maasland over veelbesproken 'huwelijksnacht' met André

29 februari 2020 10:05

Bridget Maasland (45) heeft de 7500 euro die ze aan schadevergoeding eiste in de rechtszaak tegen 'Privé' alsnog uit eigen zak overgemaakt aan Stichting Het Vergeten Kind. Dat zegt de presentatrice in een interview in De Telegraaf-bijlage 'Vrouw', waarin ze uitgebreid spreekt over haar breuk met André Hazes (26). Ook komt ze nog een keer terug op de veelbesproken 'huwelijksnacht' die ze met de zanger zou hebben beleefd op de bruiloft van Patty Brard (64).

"Ik kan niet tegen onrechtvaardigheid. Daarom ben ik ook naar de rechter gestapt toen er onwaarheden over mij werden gepubliceerd. Dan krijg je van de rechter te horen: neem het met een korrel zout. En daar moet je het mee doen."

Dat ze met haar slip op de enkels seks zou hebben gehad met André in het flessenhok is volslagen uit de lucht gegrepen, benadrukt Bridget nog maar eens. "Ik zal je vertellen, ik had corrigerend ondergoed aan op Patty’s huwelijk... dat is echt niet charmant als je dat op je enkels hangt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland verliest kort geding tegen Privé

Wel is er gezoend, bevestigt Bridget. "Dré kwam binnen, zette me tegen de muur en gaf me een heftige zoen, vol op mijn mond. Daar was ik helemaal niet van onder de indruk en ook helemaal niet van gediend. Ik was totaal verbouwereerd. ‘Wat doe jij nou, gek!’ zei ik tegen hem. That’s it. Dat is er gebeurd, niets meer en niets minder", aldus de presentatrice. Volgens haar hebben zij en André elkaar daarna ook niet meer gezien.

"Dus nee, we hebben helemaal niet wild staan zoenen, absoluut niet. Overigens heb ik de schadevergoeding die ik had geëist en wilde overmaken naar Stichting Het Vergeten Kind, alsnog uit eigen zak overgemaakt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland schreef Monique Westenberg een brief

In december stapte Bridget naar de rechter in de hoop de schadevergoeding van Privé te krijgen. Ook wilde ze een rectificatie. De rechter stelde echter dat het artikel weliswaar een inbreuk op de privacy vormde, maar ook dat het aannemelijk was, gelet op vijf schriftelijke verklaringen, dat er meer aan de hand was dan alleen een heftige zoen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!