Beeld © ANP

Waarom je jarenlang niets over Ben Saunders hoorde

29 februari 2020 10:49

Ben Saunders (36) is al een aantal jaar uit de schijnwerpers maar de allereerste The Voice-winnaar broedt op een comeback. De zanger heeft een aantal nieuwe dingen in de planning staan, zegt hij in gesprek met het 'AD'.

"Ik zou graag weer vaker optreden. Zingen verleer je niet"

"Ik snap dat mensen denken dat ik ben gestopt, want ik zocht de aandacht een tijd niet meer op. Nu staan er weer wat nieuwe dingen op stapel, zoals nieuwe muziek maken en een cover van een liedje uit de jaren 90", aldus Ben. "Ik heb geen concreet plan, maar denk niet dat ik geen ambitie meer heb. Ik zou graag weer vaker optreden. Zingen verleer je niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex Ben Saunders doet boekje open: 'Dat is gewoon pech'

In de afgelopen jaren liet Ben zich met opzet niet meer zien, mede vanwege alle verhalen in de media. "Ik werd zo'n beetje dagelijks gebeld door de bladen. Ik heb mijn telefoon weggedaan, maandenlang kon niemand me bereiken. Familie en vrienden moesten contact met mij zoeken via Instagram", zo kijkt hij terug. Rust vond Ben in de liefde. "Ik heb er veel van geleerd. De thuisbasis moet goed zijn, dat zorgt voor rust. Dat geeft mijn vrouw mij."

Met deze auditie verblufte Ben destijds de coaches in The voice of Holland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!