Beeld © Instagram @andrehazes

Monique Westenberg: 'Bridget was zijspoor voor André'

1 maart 2020 13:28

Dat het even niet lekker ging tussen Monique Westenberg (43) en André Hazes (26) is wel duidelijk. Hun relatie ging tijdelijk kapot, waarna de zanger het aanlegde met Bridget Maasland (45). Inmiddels is alles weer koek en ei tussen de tortelduifjes. Maar Monique lijkt nog een kleine sneer te maken te naar de ex-geliefde van haar grote liefde.

"Soms is er even een zijspoor nodig die je weer op het pad brengt van je bestemming"

Onder André's nieuwste post heeft Monique een reactie achtergelaten en dat lijkt een sneer te zijn naar Bridget. "Keihard gewerkt aan deze reis, maar het belangrijkste is de reis in jezelf die je aan het maken bent", schrijft ze. "Af en toe met harde lessen, maar die hebben we allemaal nodig in deze reis. Zes jaar geleden hebben we onze wegen samengevoegd en tja… soms is er even een zijspoor nodig die je weer op het pad brengt van je bestemming."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget reageert voor het eerst op verzoening André en Monique

Monique laat de reactie achter onder een emotionele bericht van André. Hierin blikt hij terug op zijn carrière. Hij doet dit aan de hand van een auto die hij vier jaar geleden kocht van zijn "eigen, hard voor gewerkte geld." De zanger was "zo trots" op die prestatie. "Ik denk eigenlijk dat ik nog nooit zo trots ben geweest als dat moment. (Los van de geboorte van mijn kleine aap.) (...) Ik ben zo f*cking dankbaar voor de groei, ontwikkeling, klappen van de zweep, lessen en mooie momenten die ik mee heb mogen maken de afgelopen tijd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland over veelbesproken 'huwelijksnacht' met André

André en Monique bevestigden vorige week weer samen te zijn. Dit komt vlak nadat de zanger zijn kortstondige relatie verbrak met Bridget. Het waren drie heftige maanden, waarin de twee het al hadden over trouwen en zelfs besproken of ze een baby wilden met elkaar. Wat de reden van de breuk is, is onbekend. Het hield in ieder geval alle media bezig en het voormalige stel stond vol in de belangstelling, zoals je ziet in de video hieronder. 

Break-up Bridget Maasland en André Hazes beheerst alle headlines

02:00

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!