Beeld © ANP

Max Verstappen niet blij met Formule 1-serie Drive To Survive

03 maart 2020 13:26

Netflix-serie 'Drive To Survive' is voor menig Formule 1-fan een soort walhalla. De kijker krijgt namelijk een inkijkje in het afgelopen seizoen van de populairste autosport ter wereld. Eén van de sterren uit de show, 'onze' Max Verstappen (22), is echter niet zo tevreden met de reeks.

"Dit heb ik vanaf het begin niet leuk gevonden"

In een interview met ABtalks vertelt de populairste Nederlandse coureur aller tijden wat hij van de serie vindt. "Ik denk niet dat de reeks goed weergeeft hoe ik echt ben. Het probleem is dat producenten van zo'n reeks je altijd zo neerzetten zoals zij dat willen", vertelt Max. Hij is van mening dat de producers van de serie hem wegzetten als arrogant en afwijzend.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Lewis Hamilton vertelt wat hij van Max Verstappen vindt

Max snapt wel hoe het werkt: een serie maken. Toch is hij zelf absoluut geen fan van deze werkwijze. "Het is een serie en wat je ook zegt, ze zullen er altijd alles aan doen om ervoor te zorgen dat je roekeloos lijkt te zijn. In ieder geval proberen ze er voor te zorgen dat je personage perfect past in 'hun verhaal'."

De coureur had het liever anders gezien. "Ik hou dan ook veel meer van gewoon een één op één-interview met een persoon die me echt wil leren kennen zoals ik ben", besluit hij.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Max Verstappen beleeft beste F1-seizoen tot nu toe

Meer weten over de serie waar Max zo'n kritiek op heeft? Dat zie je in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!