Beeld © ANP

Simone Kleinsma staat stil bij overleden man Guus

03 maart 2020 13:49

Simone Kleinsma (61) herdenkt vandaag haar man Guus Verstraete, die precies drie jaar geleden onverwacht het leven liet.

"Waren er maar bezoekuren in de hemel"

Via haar persoonlijke Instagram-account deelt Simone een foto met daarop de tekst 'Waren er maar bezoekuren in de hemel'. In het bijschrift van de foto plaatst Simone drie hartjes. In de reacties ontvangt ze veel steun van haar fans, die haar allemaal een hart onder de riem steken.

Simone en Guus trouwden in 1990. Op 3 maart 2017 overleed Guus op 69-jarige leeftijd. Zes dagen later vond er een herdenkingsplechtigheid in het DeLaMar Theater in Amsterdam plaats. 

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Simone Kleinsma brengt hommage aan Martine Bijl

In januari 2018 ontving Simone een Musical Award voor haar rol in de musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt. Die prijs droeg ze op aan haar overleden man, met een indrukwekkende speech. "De afgelopen maanden ben ik omringd door liefde die me de kracht gaf om door te gaan. Net als Annie M.G. heb ik moeten vechten tegen het verdriet, maar door haar heb ik ook geleerd dat je humor nodig hebt om door te gaan", zei ze destijds.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!