Beeld © ANP

Trotse Jim Bakkum deelt lieve foto's van jarige dochters

03 maart 2020 14:49

Jim Bakkum (32) eet al twee dagen non-stop taart. Maandag vierde zijn jongste dochter haar eerste verjaardag en vandaag is zijn andere 'baby' weer een jaartje ouder. Op Instagram brengt de acteur een ode aan zijn groeiende dochtertjes. "Waar blijft de tijd?" vraagt hij zich hardop af.

"Soms kan ik niet bevatten hoe snel het gaat"

Via Instagram prijst hij zijn oudste helemaal de hemel in. "Als ik van tevoren had mogen omschrijven wat voor dochter ik zou willen, dan had ik haar als jou omschreven", schrijft hij bij een kiekje van de jarige Posy (5). Hij is dan ook ongelofelijk trots op het feit dat hij haar vader mag zijn. "Soms kan ik niet bevatten hoe snel het gaat. Maar zo dankbaar voor deze meid."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jim Bakkum pakt hoofdrol in nieuwe romcom Casanova's

Gisteren wijdde de acteur ook al een post aan de verjaardag van het nieuwste lid van de familie: Molly. "Het is zo’n ongelofelijk lief meisje, met een heel guitig koppie", leest het bijschrijft. Het gezichtje van het kleine meisje is nog nooit ergens getoond, maar daar komt snel verandering in. Het groeiende gezinnetje staat binnenkort in het tijdschrift van Chantal Janzen, &C.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Dochtertje Jim Bakkum onder de indruk van filmcarrière vader

De acteur schittert momenteel in het tweede deel van Onze Jongens. Tegenover RTL Boulevard onthult hij de pikante details van de film.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!