Beeld © ANP

Patricia Paay klaar met gedrag Lil' Kleine: 'Grote mond'

03 maart 2020 15:06

Patricia Paay (70) haalt in de nieuwste editie van ‘Beau Monde’ flink uit naar rapper Lil’ Kleine (25). La Paay deelt in een interview advies voor jonge talenten en de 'TVOH'-coach dient daarbij als voorbeeld voor hoe het níet moet.

"Je moet niet denken dat je beter bent dan anderen"

Volgens Patricia is het belangrijk om dankbaar te blijven. “Succes is een momentopname. Na een top komt altijd een dal. (…) Iedereen roept: ‘Je moet jezelf blijven’. Maar dat lukt niet als heel Nederland je kont kust. Neem zo’n Lil’ Kleine. Met geld smijten en champagne spuiten. Grote mond. Je mag van je heldenstatus genieten, maar je moet niet denken dat je beter bent dan anderen. En je er helemaal niet naar gaan gedragen. Blijf dankbaar.” 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patricia Paay stapt wederom naar rechter

Patricia weet als geen ander hoe erg het kan aflopen. “Ik heb dit ook met Adam gezien. Die was steenrijk en dacht dat hij nog rijker zou worden, maar op een gegeven moment kwam het dal en was hij bijna alles kwijt. Ik was het niet met zijn beslissingen eens.”

Patries vervolgt: “Ik was vijftien jaar ouder en behoudender: ‘Wees zuinig op het geld, je weet niet wat er gaat gebeuren, wees een keer tevreden.’ En ik kreeg gelijk.” Voor Davina Michelle heeft La Paay echter niks anders dan respect. “Wat een stem, echt een bulldozer! En Rotterdams, net als ik.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beslag op woning Patricia Paay opgeheven

De nieuwe Beau Monde ligt vanaf 4 maart in de winkel. 

Lil' Kleine heeft de afgelopen maanden flink onder vuur gelegen als coach van The Voice of Holland. Aan RTL Boulevard vertelde hij over zijn toekomstplannen, dat zie je hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!