Beeld © Getty Images

Kendall Jenner zoekt de zon op in minuscule bikini

04 maart 2020 13:05

Less is more gaat zeker op voor Kendall Jenner (24). De jongere telg van de Kardashian-zusjes heeft het gehad met Fashion Week en ruilt de catwalk om voor het strand tijdens een ontspannend tripje aan de Bahama's met zusje Kylie (22).

"Dag 1"

Op Instagram deelt Kendall een aantal jaloersmakende vakantiekiekjes in bikini met haar ruim 123 miljoen volgers, die overigens niets aan hun verbeelding overlaten.... Het supermodel wil de beruchte tan lines zo goed als het kan voorkomen en gaat daarom voor een piepklein exemplaar. Ook het topje past ze nog even aan, voordat ze met een gerust hart geniet van een watermeloen op het strand.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dierenliefhebbers woest op Kendall Jenner: 'Walgelijk'

Eerder deed zuslief Kylie de harten van haar volgers ook al op hol slaan door een aantal verleidelijke poses op Instagram. Gehuld in enkel een bruine bikini poseerde ze gewillig voor de camera, tot groot genoegen van haar fans. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kendall Jenner ontvangt voor de zoveelste keer indringer in tuin

Kendall en Kylie poseerden deze week ook samen in matchende setjes voor de camera. "Dag 1", was alles wat ze plaatste bij de foto. De Jenner-zusjes genieten momenteel lekker van de zon, samen met dochtertje Stormi en beste vriendin Anastasia Karanikolaou.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!