Beeld © Getty Images

Victoria Beckham blikt terug op geboorte zoon Brooklyn

4 maart 2020 14:13

Victoria Beckham (45) is ondernemer, zangeres, modeontwerpster; maar boven alles moeder van vier prachtige kinderen. En hoewel het lijkt of de tijd Victoria en haar man David niet inhalen, is hun oudste zoon Brooklyn vandaag alweer officieel volwassen.

"Gevoelig, lief, aardig en grappig, jij bent alles voor ons"

21 kaarsjes prijken vandaag op de verjaardagstaart van Brooklyn. Een goed moment om te reflecteren op de afgelopen jaren, aldus Victoria. Via Instagram laat ze weten dat haar leven nooit meer hetzelfde is geweest sinds haar zoontje in haar leven kwam. "Gevoelig, lief, aardig en grappig, jij bent alles voor ons", schrijft ze bij een schattige foto van de voetballer en een kleine Brooklyn 21 jaar geleden.

En dat ze nog altijd even verliefd is op haar man als al die jaren geleden bewijst ze met de tekst: "Ik hou zoveel van jou David."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mel C kreeg depressie door ruzie met Victoria Beckham

De 21-jarige Brooklyn gaat steeds meer op zijn vader lijken. Ook zijn liefde voor tatoeages heeft hij van hem. Vorige maand liet hij nog drie nieuwe plakplaatjes aan zijn collectie toevoegen: de namen van zijn broertjes Cruz en Romeo en zusje Harper op zijn vingers. Op dezelfde hand liet hij eerder al het jaartal 1975 vastleggen, het geboortejaar van pa David.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoon en dochter David en Victoria Beckham gedoopt

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!