Dries Roelvink

Dries Roelvink nog steeds in dubio over optreden in Italië

04 maart 2020 12:28

Dries Roelvink (61) zit nog steeds in dubio over zijn optreden over twee weken in Italië. De zanger overweegt vanwege de uitbraak van het nieuwe coronavirus thuis te blijven en kreeg woensdagochtend op NPO Radio 1 duidelijk advies van Bart Berden, bestuursvoorzitter van het TweeSteden-ziekenhuis in Tilburg: "Ik zou het maar cancelen", zei hij tegen Dries.

"Ik wacht in spanning af"

De zanger maakte vorige week zijn zorgen over het coronavirus al duidelijk in zijn dagelijkse column in het NPO Radio 1-programma 1 op 1 van Sven Kockelmann. Op 19 maart is hij voor een schnabbel geboekt in een skigebied boven Turijn en dat is nu net het gebied waar het virus veel is opgedoken.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Dries Roelvink twijfelt over optreden in Italië door coronavirus

"Ik wacht in spanning af of dat allemaal nog wel doorgaat", zo begon Dries er woensdag weer over. "Ik wacht maar op het reisadvies", zei hij, waarna Berden hem alvast aanraadde om niet te gaan. "Dat is een mooi advies", reageerde Dries zonder een knoop door te hakken over zijn schnabbel.

In het TweeSteden-ziekenhuis in Tilburg werd vorige week de eerste patiënt met het coronavirus opgenomen. Inmiddels is bij 23 mensen in Nederland het virus vastgesteld. In Italië is het aantal besmettingen al opgelopen tot boven de 2500. In totaal zijn daar 79 doden gevallen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dries Roelvink vat 2019 samen in Mijn Mooie Showbizzland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!