Beeld © RTL Boulevard

Rachel Hazes reageert op hernieuwde liefde André en Monique

04 maart 2020 19:27

Nadat bekend werd dat André Hazes (25) en Monique (43) afgelopen november besloten een punt achter hun relatie te zetten, werd de band tussen de zanger en moeder Rachel weer flink aangehaald. Na een roerige periode hebben de twee tortelduifjes elkaar toch weer gevonden. Rachel vertelt tijdens haar 50e verjaardag tegenover RTL Boulevard blij te zijn voor haar zoon.

"Voor mij is het allerbelangrijkste dat mijn kind gelukkig is"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André viert verjaardag Rachel groots in Amsterdam

Het maakt volgens Rachel niet uit met wie André het liefdesgeluk beproeft. “Voor mij is het allerbelangrijkste dat mijn kind gelukkig is. Met wie en hoe of wat, dat maakt niet uit. Als mijn kind maar gelukkig is.” 

Dat Rachel en Monique niet bepaald door een deur kunnen is geen geheim. Haar schoondochter was dan ook niet aanwezig op het grote feest van Rachel. De afgelopen maanden was André hoteldebotel op Bridget Maasland en die relatie droeg zonder meer de goedkeuring van Rachel. “We hebben de grootste gein met elkaar, ze is echt leuk. Ik ben echt blij met haar. We kennen elkaar natuurlijk al, maar ik heb haar een tijdje niet gezien. (...) Ik vind haar zo leuk. Het is niet aan mij, maar ik zou heel goed met haar kunnen leven”, zo vertelde ze destijds tegenover RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes uit zijn liefde voor Monique en zoontje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!