Beeld © Getty Images

90210-collega's staan stil bij overleden Luke Perry

04 maart 2020 21:47

Het is alweer een jaar geleden dat Luke Perry is overleden. De 90210-acteur werd in februari 2019 getroffen door een beroerte en overleed uiteindelijk op 4 maart. Collega’s en vrienden staan dan ook stil bij deze moeilijke dag.

"Tijd heelt alle wonden, maar de pijn blijft altijd"

90210-collega Ian Ziering deelde op zijn Instagram een foto uit de oude doos van hemzelf en Luke Perry. “Moeilijk te geloven dat het alweer een jaar geleden is dat we Luke verloren. Tijd heelt alle wonden, maar de pijn blijft altijd. Ik mis je enorm”, schreef hij erbij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

90210-cast brengt eerbetoon aan Luke Perry in nieuwe seizoen

Ook Vincent Young staat stil bij het onverwachte overlijden van zijn vriend. “Op jou, Luke. Vandaag een drankje om je te herdenken en ik ben blij dat ik een kans heb gehad om met je te werken en te heb leren kennen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

90210-Shannen Doherty brengt ode aan Luke Perry in Riverdale

Luke was vooral bekend door zijn rol in Beverly Hills, 90201, maar dankzij zijn rol in Riverdale wist hij een jongere generatie te bereiken. De acteur belandde op 28 februari 2019 in het ziekenhuis nadat hij werd getroffen door een beroerte. Luke werd sindsdien in slaap gehouden in de hoop dat zijn hersenen zouden herstellen. Op 4 maart overleed de acteur op 52-jarige leeftijd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!