Beeld © ANP

Deel gestolen buit Wibi Soerjadi teruggevonden

05 maart 2020 09:23

Een meevaller voor Wibi Soerjadi: dankzij een gouden tip is zijn gestolen paardenwagen teruggevonden. Terwijl de pianist maandag zijn vijftigste verjaardag vierde in Disneyland Parijs, werd er bij hem ingebroken.

"Het heeft een behoorlijke impact gehad dat vreemde mensen in zijn huis geweest zijn"

"Alles weg, inclusief paardenwagen", schreeft Wibi gisteren beduusd op Instagram nadat er was ingebroken op zijn landgoed in Diepenheim. Ook al zijn tv's zijn meegenomen door de inbrekers. Omdat zelfs zijn beddengoed is gestolen, heeft de Disney-liefhebber de afgelopen nachten op de bank doorgebracht. Hij roept zijn Instagram-volgers dan ook op om tips te delen, en dat hebben ze massaal gedaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Wibi Soerjadi slachtoffer van inbraak: 'Alles weg'

"Ze hebben echt hun tijd genomen", vertelt zijn persoonlijke assistent Daniëlle de Weerd. "Er is heel veel meegenomen." Maar gelukkig is de paardenwagen weer terecht! Bij de buit zitten volgens de pianist veel spullen met emotionele waarde. Toch is het voor hem belangrijker dat de daders gepakt worden. "Spullen zijn maar spullen, het meeste daarvan is vervangbaar. Maar het heeft een behoorlijke impact gehad dat vreemde mensen in zijn huis geweest zijn", aldus de Disney-fan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wibi Soerjadi: 'Mijn hond is nu nog mijn grote liefde'

Wibi vierde afgelopen dagen met zijn familie en vrienden zijn vijftigste verjaardag in Disneyland Parijs. Gedurende die dagen was het pretpark niet toegankelijk voor andere, reguliere bezoekers. In 2012 was de pianist al eens het slachtoffer van brandstichting. Zijn Rolls-Royce ging toen in vlammen op.

De inbraak is extra vervelend voor Wibi, omdat hij laatst zijn vijftigste verjaardag nog op grootse wijze vierde, waar hij erg van genoot.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!