Beeld © De TV Kantine

Richard Groenendijk is Claire én oma Meiland in De TV Kantine

05 maart 2020 15:26

Vanavond barst het weer van de typetjes in 'De TV Kantine'. Ook de extravagante familie Meiland wordt op de hak genomen, door onder anderen Richard Groenendijk (47).

"Zelfs Martien Meiland en Maxime Meiland schijnen in het duister te tasten"

Eigenlijk was het geheim, maar nu mag Richard het dan toch ein-de-lijk met zijn volgers delen: naast de kleine Claire Meiland speelt hij ook oma Meiland. De komiek heeft nog wel een vraag aan zijn volgers: wie zijn de échte Claire en oma? "Het is dat ik het zelf weet, maar zelfs Martien Meiland en Maxime Meiland schijnen in het duister te tasten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Richard Groenendijk te zien in Jesus Christ Superstar

Pip Pellens schittert, in het tot De TV Kantine omgedoopte 'Chateau Wijnland', als dochter Maxime. De grote vraag is alleen: wie speelt toch de heer des huizes? Walibi Fright Night-acteur Björn de Vries deed eerder al een fantastische imitatie van de extravagante kasteelheer. Veel kijkers hebben dan ook hun geld gezet op de TikTok-ster. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Richard Groenendijk is alvast begonnen aan zijn goede voornemens

Carlo kruipt aankomend seizoen ook weer in de huid van Maarten van Rossem. Op Instagram gaf hij eerder alvast een voorproefje waarin hij samen met broer Vincent, gespeeld door Ron Boszhard, op pad ging. In het vorige seizoen kropen de broers ook al in de huid van de broers Van Rossem.

De TV Kantine is vanaf vanavond elke donderdag om 20.30 uur bij RTL 4 te zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!