Beeld © ANP

Lil' Kleine reageert op geruchten 'overdosis' hondje Bowgie

06 maart 2020 08:53

Wanneer je een beetje BN'er bent, wordt er over je gepraat en geschreven. Iets waar Lil' Kleine (25) zich maar al te bewust van is. Over de rapper gaan de raarste verhalen en daarom geeft hij nu uitsluitsel in 'JFK'.

"Echt jongens, waar de fuck hebben jullie het over?"

Jorik, zoals de rapper echt heet, weet heel goed dat er veel roddels over hem verspreid worden. Toch is dat alles wat het volgens hem zijn: roddels die je met een korreltje zout moet nemen. Als het tijdschrift vraagt naar de grootste misvatting over hem, hoeft 'ie dan ook niet lang na te denken: "Dat mijn hond dood is gegaan aan de cocaïne, terwijl het niet zo is en dat ik me dan daar niet over wil verantwoorden in de media (…) echt jongens, waar de fuck hebben jullie het over?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patricia Paay klaar met gedrag Lil' Kleine: 'Grote mond'

Fans van de rapper maken zich al tijden zorgen om de kleine Bowgie. Nadat het beestje een tijdje niet meer op Instagram te zien was, maakte de geruchtenmachine al snel overuren. Koen Kardashian vertelde eerder al tegenover Boulevard dat het hondje nog altijd springlevend is. 

Ook kaart Lil' Kleine de ‘ruzie’ met Anouk aan, die in de uitzending nogal tam overkwam. Hierover zegt hij: "Het zijn gewoon allemaal negatieve dingen en ik neem het gewoon niet serieus. Dan is je leven zo saai, als je serieus gelooft in alles wat ze over me zeggen.” Hij is dan ook totaal niet met zijn imago bezig: "Daar voel ik me lekker bij."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil' Kleine geeft godsvermogen uit tijdens shoppingtripje

Dat zijn imago is veranderd sinds hij vader is geworden, vindt hij allemaal prima. "Zelf denk ik dat ik een hele goede vader ben en ik denk dat mensen dat zullen beamen. Als je van mij bent, ik van je hou en je in mijn hart zit, dan ga ga je er nooit meer uit (…) ik ben gewoon echt verliefd op mijn kind”, aldus de rapper.

Wij spraken Lil' Kleine afgelopen week over zijn nieuwe album, zoontje Lío en de liefde van zijn leven:

Het hele interview met Lil' Kleine lees je nu in JFK.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!