Justin Bieber krijgt stadions niet uitverkocht

7 maart 2020 10:58

Justin Bieber (26) heeft een aantal grote stadions die hij wilde aandoen tijdens zijn Amerikaanse tournee Changes ingeruild voor kleinere concertzalen, vanwege een tegenvallende kaartverkoop. Dit meldt Billboard.

Onder meer concerten in grote stadions in Cleveland, Detroit, Arlington, Columbus en Nashville gaan niet door en zijn verplaatst naar andere muziekhallen, maakten deze zalen bekend op Twitter. Als reden geven ze onvoorziene omstandigheden op.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Justin Bieber: 'Zwangerschap is volgende stap voor ons'

Volgens TMZ heeft de concertorganisator besloten een aantal stadions over te slaan om te voorkomen dat de artiest voor half gevulde tribunes optreedt. Er blijven voor Justin nog genoeg grote en bekende stadions over, waaronder een aantal in Californië.

Bieber kondigde zijn comeback vlak voor kerst aan. Zijn single Yummy verscheen op 3 januari, vanaf mei treedt de zanger op in de Verenigde Staten en Canada. Toerdata in Europa zijn nog niet bekendgemaakt.

Justin heeft de laatste jaren met flink wat te kampen gehad. Zo noemde de zanger zichzelf bijvoorbeeld het meest gehate tieneridool ooit.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Justin Bieber scoort zevende nummer één-hit

Justin Bieber noemt zichzelf meest gehate tieneridool ooit

01:44

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!