Beeld © ANP

André Hazes geeft toe: 'Ik heb Monique vernederd'

07 maart 2020 12:08

Het lijkt inmiddels publiek eigendom, de relatiestatus van André Hazes (26). Na een korte relatie met Bridget Maasland (45), is hij nu weer terug bij Monique Westenberg (43). Dat André niet alles goed gedaan heeft, erkent hij nu zelf ook.

"Bedankt voor je geduld"

In een openhartige post op zijn persoonlijke Instagram account richt André zich tot Monique. "Bedankt voor je geduld, je liefde, je hoop, je geloof in ons, je geloof in verbetering en een toekomst, je eindeloze positiviteit en vertrouwen", schrijft de Hazes-telg. "Jij bent de liefde van mijn leven", vervolgt hij. Vervolgens steekt André de hand flink in eigen boezem en erkent hij dat hij fout is geweest.  "Al heb ik je vervloekt, verveeld, verkankerd en vernederd."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

André Hazes uit zijn liefde voor Monique en zoontje

Monique zelf reageert onder de foto van haar lover. "Niemand kent je zoals ik, niemand weet waar jij doorheen bent gegaan", schrijft ze. Vervolgens richt de blondine zich op de toekomst van de twee. "Nu vooruit kijken en leren van de lessen die we samen hebben ervaren de afgelopen jaren." Het lijkt dus allemaal weer koek en ei te zijn tussen André en Monique. 

Het is geen publiek geheim dat de moeder van André, Rachel Hazes (50), en Monique niet de beste vriendinnen zijn. Toch is ook Rachel blij voor haar zoon. Dat vertelde ze aan RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rachel Hazes reageert op hernieuwde liefde André en Monique

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!