Keira Knightley wil geen naaktscènes meer doen

07 maart 2020 12:30

Keira Knightley (34) wil niet meer uit de kleren in films, omdat ze nu moeder is. Volgens The Mirror is de actrice bang voor hangende borsten door het moederschap.

"Ik ben blij met mijn lichaam"

"Ik voelde me altijd op mijn gemak met naaktscènes toen ik jonger was. Ik ben blij met mijn lichaam", laat de moeder van twee dochters weten. "Mijn lichaam heeft iets geweldigs gedaan. Maar ik hoef nou ook weer niet naakt voor een hele filmcrew te gaan staan." Knightley heeft nu een clausule in haar contract waarin staat dat ze niet naakt in beeld zal verschijnen, en dat ze haar eigen body double zal uitkiezen. "Het selectieproces is wel erg interessant. Het is een beetje van: 'Zij lijkt op jou, maar dan beter' en 'Zij heeft een mooi lichaam, zij kan die scène wel doen.' Dan mag ik uitkiezen wie het uiteindelijk wordt."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Zo heet de kersverse baby van Keira Knightley

De actrice verscheen topless in verschillende films, maar vindt dat ze nooit te ver is gegaan. "Seksscènes deed je eerst echt alleen voor de film zelf. Nu kan je die scène uitknippen en het op een pornosite gooien."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Tweede kind Keira Knightley al geboren

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!