Beeld © ANP

Johan Derksen: 'Schuif aan bij Ladies Night als ze topless zijn'

07 maart 2020 12:44

Johan Derksen (71) heeft gereageerd op de harde woorden die in het programma 'Ladies Night' vielen, over 'Veronica Inside'. Olcay Gulsen (39) noemde Johan, Wilfred Genee (52) en René van der Gijp 'drie focking irritante, lelijke, leeghoofdige eikels'.

"Dan kan ik het nog overwegen"

In de eerstvolgende uitzending van Veronica Inside, zijn de drie heren niet te beroerd om te reageren op de woorden in Ladies Night. "Er kijkt geen hond naar en nu willen ze scoren door ons neer te zetten als lelijke leeghoofden", zegt Johan. "Ik kan daar niet boos om worden, maar ik laat me ook niet gebruiken voor een reclamecampagne voor een niet lopend programma. Direct daarna zegt Johan dat hij nooit te vinden zal zijn op de bank bij het programma. "Of ze zouden topless moeten zijn. Dan kan ik het nog overwegen", grapt hij.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Johan Derksen reageert op breuk Bridget en André: 'Rare relatie'

De drie mannen deinsden er ook niet voor terug om hun ongezouten mening te geven over de dames die te gast waren tijdens Ladies Night. "Waar heeft Olcay Gulsen eigenlij kennis van?" vraagt René zich af. "Faillissementen", reageert Johan daarop. Van der Gijp vervolgens: Maar ook die Linda (de Mol, red.), die zit er omdat het Linda is, maar niet omdat ze iets te vertellen heeft."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Johan Derksen zet verjaardagscadeau rechtstreeks op Marktplaats

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!