Beeld © Getty Images

Harry en Meghan gaan viral met spetterende regenfoto

07 maart 2020 14:03

Het is geen geheim dat Harry (35) en Meghan Markle (38) een paar van de populairste royals ter wereld zijn. Het is dan ook niet gek dat een schitterende foto van het stel dan ook volledig viral gaat.

"Adembenemend"

Een foto die fotograaf Samir Hussein van de twee heeft gemaakt, onder een paraplu, in de regen gaat momenteel het wereldwijde internet over. Op de foto is te zien dat Harry en Meghan elkaar aankijken terwijl ze door een stortbui lopen, onder een paraplu uiteraard. Door het tegenlicht lijken de regendruppels kleine lichtjes, wat de foto extra mooi maakt.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Queen Elizabeth tegen Harry: 'Je bent altijd welkom'

De fotograaf ontvangt op zijn Instagram louter lovende reacties op de foto. "Adembenemend", schrijft iemand. Een ander: "Dit is de mooiste foto ooit." Tegenover de Daily Mail reageerde de fotograaf over zijn prachtplaat. "Alle elementen waar je als fotograaf op hoopt kwamen samen. Perfecte timing, geweldige belichting en sterke symboliek maken dit een magische foto waar ik ontzettend trots op ben", zegt Hussein.

Harry en Meghan deden laatst een schokkende mededeling toen ze bekendmaakten uit het Britse Koningshuis te willen stappen. Harry heeft daar uiteindelijk een eerlijke verklaring voor gegeven.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!