Beeld © ANP

Hillary Clinton over Clinton-affaire: 'Ik was er kapot van'

07 maart 2020 14:45

Bill Clinton (73) is al meerdere malen geconfronteerd met zijn affaire met Monica Lewinsky (46). In een nieuwe documentaireserie, genaamd 'Hillary' gaat Bill opnieuw door het stof. Ook Hillary zelf vertelt hoe zij de affaire heeft meegemaakt.

"Ik was er kapot van"

Hillary vond het niet te geloven, toen ze hoorde van het gerucht dat haar man Bill een affaire had met Monica. "Ik kon het niet verwerken. Daar had ik het moeilijk mee", vertelt ze in de docu. "Bill zei dat het niet waar was. Daar probeerde hij me van te overtuigen."

Toen de aantijgingen voor het eerst de wereld in kwamen, stond Hillary helemaal achter haar partner. Uiteindelijk bekende Bill de affaire toch. Dat was een harde klap voor zijn vrouw.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Hillary Clinton steekt Meghan Markle hart onder de riem

"Ik was er kapot van", bekent de politica in documentaire. "Ik kon het echt niet geloven. Bill Clinton, die ook aan het woord komt in de serie, vertelt dat het nog moeilijker was om het zijn dochter Chelsea te vertellen. "Hillary vertelde me dat ik het Chelsea moest vertellen." Hillary zegt daar het volgende over: "Toen zei ik dat het voor hem nog lastiger zou zijn om het haar te vertellen dan mij."

Bill zegt in de docu dat hij nu een ander mens is dan toen. "We nemen allemaal onze bagage mee in het leven en soms doen we dingen die we beter niet kunnen doen", verklaart Bill. "Het was verschrikkelijk wat ik deed."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Mariah Carey: 'Hillary Clinton is mijn president'

Eerder deed Monica Lewinsky al haar kant van het verhaal.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!