Beeld © ANP

André Hazes vindt muziekstijl van zus Roxeanne heel goed

07 maart 2020 15:14

Of er nou echt hommeles is tussen André Hazes (26) en zijn zus Roxeanne (27) weet niemand écht helemaal zeker. Na hun optredens tijdens 'Holland Zingt Hazes' stonden de twee, apart van elkaar, RTL Boulevard te woord. Broer en zus hadden daar louter goede woorden voor elkaar over.

"Wij gaan super professioneel met elkaar om"

Zo kon André alleen maar complimenteus zijn over de muziek van zijn zus. Roxeanne trad op met het liedje 'Sorry', dat ze 'samen' met haar vader zong. "Dat vond ik serieus heel mooi", zegt André. "Maar dat vond ik al toen ik het hoorde op Spotify, toen dacht ik al: 'Dat heb je heel goed gedaan.' Je had het natuurlijk ook zwaar kunnen verkloten."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

André Hazes geeft toe: 'Ik heb Monique vernederd'

Daarna bespreekt hij de muziekstijl van zijn zus in een groter geheel. "Ik vind sowieso het stijltje waarin Rox werkt heel goed. Ik snap wel dat mijn zus behoefte had aan iets van haarzelf", zegt hij. Dat André zo positief reageert op haar muziek, vind Roxeanne heel erg lief. "Maar het is ook zijn vader, dus ik snap wel dat dat voor hem ook iets kwetsbaars moet zijn. Het is echt een mooie avond."

Vervolgens gaat de zangeres dieper in op die zogenaamde ruzie tussen de twee. "Ik heb helemaal geen ruzie met mijn broertje. Wij gaan super professioneel met elkaar om", vertelt ze. Volgens Roxeanne maken veel mensen er een groter verhaal van dan het is. "We hebben het gewoon hartstikke leuk en gezellig. We zijn hier maar voor één ding en dat is mijn vaders muziek vieren", besluit ze.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rachel Hazes reageert op hernieuwde liefde André en Monique

Onlangs kwam André weer samen met zijn ex, Monique Westenberg (43). Dat Monique nooit de beste maatjes was met haar schoonmoeder Rachel Hazes (50) is inmiddels publiekelijk bekend. Rachel reageert op de hereniging van de twee.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!