Beeld © ANP

Katy Perry hoopt dochtertje te verwelkomen

09 maart 2020 01:59

Zangeres Katy Perry (35) heeft onlangs bekendgemaakt in blijde verwachting te zijn. Tijdens een concert in Melbourne laat ze aan haar fans weten dat ze een voorkeur heeft voor het geslacht van het nog ongeboren kindje.

"Ik ben blij dat ik mijn buik niet meer hoef in te houden"

Katy en verloofde Orlando Bloom verwachten hun eerste kind samen aankomende zomer. De zangeres maakte afgelopen week in de videoclip voor haar nieuwe single Never Worn White bekend dat ze zwanger is. Op Twitter grapte ze daarna: "Ik ben blij dat ik mijn buik niet meer hoef in te houden. Of niet de hele tijd een grote tas hoef te dragen." Tijdens het concert vertelde ze de aanwezigen dat ze hoopt een dochtertje te mogen verwelkomen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katy Perry en Orlando Bloom kondigen zwangerschap groots aan

In een veelgedeeld filmpje dat een bezoeker opnam tijdens haar optreden bij de wereldbeker van het damescricket, laat Katy zich net als ze begint aan het nummer Wide Awake ontvallen dat ze hoopt op een meisje. Ze vertelt daar niet bij of Orlando die wens deelt. De acteur is al vader van een zoon uit zijn huwelijk met Miranda Kerr, de nu 9-jarige Flynn.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!