Beeld © Getty Images

Dit is de rots in de branding van Leontine

09 maart 2020 10:52

De afgelopen maanden zijn een rollercoaster geweest voor Leontine Borsato (52). Na de breuk met Marco (53) heeft ze toevlucht gezocht in Thailand, samen met haar goede vriendin Astrid. Zij staat al jaren aan haar zijde en daarom laat Leontine nu op Instagram weten hoe dol ze is op haar bestie.

"Wat is het een feestje om jou al vanaf mijn achttiende als beste vriendin te hebben"

"Lieve As", opent ze de post bij een foto van hen samen. "Wat is het een feestje om jou al vanaf mijn achttiende als beste vriendin te hebben." De twee hebben samen al ontzettend veel meegemaakt en Leontine schrijft dat hun levens zich vaak in hetzelfde tempo afspelen. Zo waren ze bij elkaar toen de vader van Astrid overleed en in datzelfde jaar de vader van leontine zijn laatste adem uitblies.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leontine Borsato komt tot rust in Thailand

"We hebben beide in 2017 onze moeders verloren, kregen beide drie prachtige kinderen en nu zijn we samen hier op dit mooie eiland in Thailand waar we samen de reis naar binnen uitbreiden", vervolgt ze. "Samen lachen, samen huilen, samen gieren, samen delen."

Op Instagram is te zien dat Leontine helemaal tot rust komt in Thailand.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het is de waarheid: Marco en Leontine Borsato uit elkaar

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Connie Witteman over breuk Marco & Leontine: 'Ik herken hun pijn'

De geruchten over huwelijksproblemen deden al langer de ronde. Zo gaf Marco vorig jaar oktober toe dat hij Leontine jaren geleden had bedrogen met pianiste Iris Hond. De affaire zou hebben plaatsgevonden rond het faillissement van The Entertainment Group, de productiemaatschappij waarvan Marco mede-eigenaar was, in 2009.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!