Beeld © Getty Images

Dochter Kobe Bryant eert overleden vader en zus

09 maart 2020 11:25

Natalia Bryant (17), de oudste dochter van Kobe Bryant, poseert op Instagram bij een eerbetoon van haar vader en zusje Gianna. De 41-jarige oud-basketballer en zijn 13-jarige dochter kwamen op 26 januari om het leven toen de helikopter waarin ze zaten neerstortte. 

"Mijn schatjes"

Moeder Vanessa deelt de bijzondere foto op haar Instagram waarop Natalia met een grote glimlach poseert voorafgaand aan haar 'Winter Formal', wat wij in Nederland kennen als gala. "Mijn schatjes", schrijft de weduwe bij de emotionele post.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Maar liefst acht agenten namen foto's bij crash Kobe Bryant

Kobe Bryant en Gianna kwamen om het leven toen de helikopter waarin ze zaten neerstortte op een heuvel in Calabasas, ten noordwesten van Los Angeles. Ze waren onderweg naar een basketbalwedstrijd van het meisje. Ook twee van haar teamgenoten en drie van hun ouders overleefden de ramp niet, evenals een assistent-coach en de piloot van de helikopter.

Kobe werd eind februari herdacht tijdens een indrukwekkende ceremonie. Naast een emotionele speech van zijn vrouw Vanessa, bewezen ook Beyoncé en Alicia Keys hem een laatste eer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Weduwe Kobe Bryant woedend over gelekte foto’s crash

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!