Beeld © Getty Images

Wil je zien: de over de top verjaardag van Brooklyn Beckham

09 maart 2020 17:01

De 21ste verjaardag van Brooklyn Beckham is uitbundig gevierd door zijn familie. Mama Victoria organiseerde speciaal voor de gelegenheid een extravagant feest voor hem, inclusief ijssculptuur. 

"Dit is legendarisch"

Het fuifje heeft Victoria en David ongeveer honderdduizend pond gekost, zo meldden verschillende media. Grootste kostenpost was rapper Stormzy, die speciaal voor de jarige een aantal nummers ten gehore bracht. De 'Big For Your Boots'-rapper deed speciaal voor Brooklyn een medley van zijn grootste hits en had tot slot ook nog een speciale boodschap voor het feestvarken. "Je vader is legendarisch, je familie is legendarisch, je achternaam is legendarisch en dit is legendarisch", aldus Stormzy.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ladykiller Brooklyn Beckham heeft alweer een nieuwe liefde

De rapper wist iedereen helemaal in te pakken toen hij samen met de achtjarige Harper, de jongste dochter van David en Victoria, de vloer op ging. Samen waagden ze een dansje op het nummer 'Own It' van Ed Sheeran en Burna Boy. Zelfs mama Beckham was onder de indruk van zijn komst.

Via Instagram liet David weten enorm dankbaar te zijn voor de avond, waaraan ze heel veel mooie herinneringen hebben overgehouden. Een aantal daarvan kwamen ook op Instagram voorbij:

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Victoria Beckham blikt terug op geboorte zoon Brooklyn

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!