Beeld © ANP

GTST-exit: Sjors pakt na 17 jaar koffers uit soapdorp Meerdijk

10 maart 2020 07:07

'Goede Tijden, Slechte Tijden' neemt opnieuw afscheid van een castlid. Ditmaal draait het om een personage dat al hele lange tijd in de show te zien is: Sjors, gespeeld door Melissa Drost (34). Dat bevestigt RTL.

Sjors was zeventien jaar lang te zien in Meerdijk. De dochter van de gevreesde Martine Hafkamp werd in eerste instantie gespeeld door Inge Schrama. Toen zij een burn-out kreeg, was het Melissa die de rol overnam. 

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Melissa Drost heeft 'haat-liefdeverhouding' met GTST-personage'

Voor de grootste fans van de soap, komt het niet als een verrassing dat Sjors het fictieve dorpje Meerdijk gaat verlaten. Haar huwelijk met Amir liep op haar einde, vanwege veel spanningen en een slippertje met haar ex: Bing. Ook de dochter van Sjors, Lana, heeft Meerdijk inmiddels verlaten en dus ziet ze geen reden meer om nog langer in het soapdorp te blijven.

Sjors verdwijnt weliswaar uit Meerdijk, maar een ander personage komt tijdelijk weer terug naar zijn vroegere woonplaats. Niemand minder dan Bas Muijs keert tijdelijk terug als Stefano Sanders. Eindelijk kan hij Tiffy en zijn kleinzoon Wolf ontmoeten.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Lana en Bobby vertrekken uit GTST

De laatste uitzending waarin Sjors te zien is staat sinds vandaag op Videoland en is volgende week op tv te zien. 

Wie eerder al de soapstad Meerdijk verliet, is Dilan Yurdakul. Aan Louisa Janssen vertelde zij de ware reden van haar vertrek.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!