Beeld © ANP

Roxeanne Hazes over duet met vader: 'Ongelofelijk bijzonder'

09 maart 2020 18:55

Roxeanne Hazes blikt terug op het duet dat ze tijdens Holland Zingt Hazes met haar vader André zingt. 'Sorry', heet het nummer. De zangeres krijgt talloze lieve reacties op haar optreden, dat ze samen met een hologram van haar vader doet.

"Wat is dit ongelofelijk bijzonder"

Op Instagram wendt Roxeanne zich tot haar trouwe fans, om ze te bedanken. Daarbij vertelt ze dat ze het duet in eerste instantie een beetje had onderschat. "Pas afgelopen vrijdag, tijdens de eerste show, kwam het echt binnen", vertelt ze.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

André Hazes vindt muziekstijl van zus Roxeanne heel goed

"Shakend zat ik op mijn kruk en tijdens de repetitie rolden de tranen over mijn wangen", vervolgt Roxeanne. De zangeres vindt het ongelofelijk bijzonder en mooi om dit nummer op deze manier met haar vader te zingen. Toch heeft het een dubbele lading. "Tegelijkertijd is het moeilijk." Haar fans trekken haar door die moeilijke momenten heen. "Mijn hart is gevuld met jullie liefde en ik weet zeker dat papa met een dikke glimlach vanaf zijn wolkje meekijkt", besluit ze.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Roxeanne Hazes: 'Ik voelde mij een gefaalde moeder'

Een veelbesproken onderwerp is de verstandhouding tussen Roxeanne en haar jongere broer: André. De twee zouden ruzie hebben, maar staan toch zonder problemen naast elkaar op het podium tijdens Holland Zingt Hazes.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!