Bradley Cooper en Irina Shayk 'schoolvoorbeeld' van perfecte exen

10 maart 2020 04:05

Hoewel Bradley Cooper (45) en Irina Shayk (34) uit elkaar zijn, staan de twee nog altijd op goede voet met elkaar. Dat doen ze in het belang van hun dochter en dat gaat hen tot nu toe zeer goed af, meldt ‘E! News’.

“Omdat ze beide veel moeten reizen voor hun werk is het soms best lastig om alle ballen in de lucht te houden”

"Ze proberen elk hun weg te vinden als alleenstaande ouder, maar ook als gezamenlijke ouders. Omdat ze beide veel moeten reizen voor hun werk is het soms best lastig om alle ballen in de lucht te houden, maar vooralsnog gaat het goed. Ze hebben samen een systeem ontwikkeld dat werkt voor Lea en dat is waar het nu om gaat. Daarnaast doen ze ook dingen als familie, wat hun band sterk en liefdevol maakt," aldus een bron.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Irina Shayk nog altijd niet gewend aan leven zonder Bradley Cooper

Bradley en Irina werden eerder deze maand samen gespot tijdens een lunch in New York. Hoewel sommige gossipbladen suggereerden dat de twee weer samen waren, is daarvan geen sprake. "Ze zijn nog steeds goed bevriend met elkaar, willen het beste voor hun dochter en gaan dan inderdaad wel eens samen lunchen om een en ander te bespreken."  

Maar hoe zit het eigenlijk met de romance tussen de acteur en zijn tegenspeelster Lady Gaga...? Bekijk de video hieronder om daar achter te komen:

Hoe zit het met de romance van Bradley Cooper en Lady Gaga?

01:58
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lady Gaga doet boekje open over affaire met Bradley Cooper

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!