Beeld © YouTube-kanaal Monica Geuze

Monica Geuze neemt rigoureus besluit: lipfillers gaan eruit

10 maart 2020 11:35

Het lijkt tegenwoordig wel alsof alle sterren iets aan hun uiterlijk laten doen. Een spuitje hier, een sneetje daar. Zo niet Monica Geuze (24). Die gaat juist voor puur natuur.

"Het schijnt wel heel veel pijn te doen"

In haar nieuwste vlog maakt Monica bekend dat ze haar lipfillers eruit laat halen. Vier jaar geleden liet ze haar lippen volspuiten, maar daar komt ze nu op terug omdat ze niet helemaal tevreden is. "Het lijkt wel of het is gaan ophopen", stelt ze. "Het is gewoon niet zoals ik zou willen dat het eruit zou zien." En dus, hop, eruit met de fillers. "Het schijnt wel heel veel pijn te doen, dus dat staat me een beetje tegen. Aan de andere kant was fillers erin laten spuiten ook niet pijnloos."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze krijgt doodsverwensingen na Mysterybox-ophef

Monica heeft de behandeling maar kort gefilmd, maar geeft haar abonnees zo toch een beeld van de behandeling. Na twee dagen zouden de fillers compleet uit haar lippen verdwenen moeten zijn. Een dag later ziet ze zelf al resultaat. "Ik heb het idee dat het al minder is, maar dat zou ook kunnen komen doordat het tussen mijn oren zit." Aan de binnenkant van haar lippen is wel een grote blauwe plek te zien.

Monica is met haar vlogs wel gewend om het achterste van haar tong (of lippen) te laten zien. Onlangs bracht ze een eigen tijdschrift uit, waarin ze haar volgers eveneens meeneemt in haar leven.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!