Beeld © ANP

Yolanthe reageert voor het eerst op turbulente periode

10 maart 2020 19:15

2019 was een turbulent jaar voor Yolanthe Cabau (34). Eerder vertelde ze al dat het één van de zwaarste jaren van haar leven was. 2020 lijkt rooskleuriger te zijn voor Yolanthe. Aan RTL Boulevard vertelt ze hoe het met haar gaat.

"Ik focus me op de positieve dingen"

"Het gaat goed met mij", begint Yolanthe. "Het gaat wel met ups en downs. Je maakt veel mee, maar ik focus me gewoon op de positieve dingen", vervolgt ze.

De actrice focust zich bijvoorbeeld op haar zoontje. "Ik houd me bezig met Xess Xava en alle mooie dingen in het leven." Yolanthe ontving ook nog een prijs over haar werkzaamheden voor de stichting Free a Girl. "Die prestigieuze prijs winnen is echt bizar. Het was een hele belangrijke, mooie avond. Dat ik daar mocht staan en zo’n award kreeg was echt fantastisch."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Yolanthe Cabau imponeert fans met 'powervrouw'-kiekje

Yolanthe is de laatste tijd veel in Amerika te vinden, maar Nederland vergeten doet ze niet. "Jullie raken me niet kwijt, hoor", zegt ze lachend. In het voorjaar is ze namelijk weer in Nederland om twee nieuwe films op te nemen. "Just Say Yes ga ik doen en ook F*ck de Liefde 2." Tot die tijd heeft Yolanthe genoeg te doen in Amerika. "Tussendoor volg ik een acteeropleiding hier."

Op de vraag of Yolanthe zich nog bezighoudt met haar ex Wesley Sneijder, heeft ze een duidelijk antwoord. "Daar wil ik het liever niet over hebben."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Yolanthe Cabau laat zich van meest sexy kant zien

Yolanthe vertelde eerder al dat het jaar 2019 één van de moeilijkste jaren uit haar leven is geweest.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!