Beeld © Getty Images

'Jennifer Aniston met de dood bedreigd door Harvey Weinstein'

11 maart 2020 02:15

Uit een aantal documenten die de rechtbank in New York onder ogen heeft gekregen in de zaak Harvey Weinstein, zou naar voren zijn gekomen dat hij korte metten wilde maken met Jennifer Aniston. In oktober 2017 kreeg de Hollywoodproducent een e-mail van zijn woordvoerder waarin stond dat het gossipblad 'The National Enquirer' met het verhaal zou komen dat hij de actrice ongewild betast zou hebben. Dit meldt Page Six.

"Jennifer Aniston moet dood, die vrouw gaat eraan"

Harvey zou Jennifers billen in 2005 hebben vastgepakt tijdens de opnames van de film Derailed, iets waar de Friends-actrice niet van gediend was. Ook zou hij haar door de jaren heen net iets te intens hebben aangekeken, waarbij hij nogal gefocust op haar borsten was. Jennifer voelde zich hier zeer ongemakkelijk bij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Aniston in het zonnetje gezet door Friends-collega's

Nadat Harvey over het National Enquirer-artikel was geïnformeerd, reageerde hij fel: "Jennifer Aniston moet dood, die vrouw gaat eraan." Uiteindelijk heeft de Enquirer het artikel nooit gepubliceerd en wordt er vanuit kamp Jennifer ten stelligste ontkend dat dit ooit gebeurd is. Waar de actrice wel bonje over kreeg met de producent is het feit dat hij haar dwong een jurk van Marchesa naar een filmpremière te dragen, het modelabel van zijn inmiddels ex-vrouw Georgina Chapman. Jennifer weigerde dit destijds.

Bekijk de video hieronder over de lopende rechtszaak tegen Harvey. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!