Beeld © Instagram @maximemeiland

Martien Meiland keihard te grazen genomen door dochter Maxime

11 maart 2020 13:41

De gilletjes van Martien Meiland (58) zijn niet exclusief voor 'Chateau Meiland.' Ook in het dagelijks leven krijst de flamboyante kasteelheer het uit. Dit keer omdat zijn dochter Maxime (23) plots haar nieuwe vriend introduceert én vervolgens 'ja' zegt op zijn huwelijksaanzoek.

"Het is verschrikkelijk"

"Dit was zó heftig!", schrijft Martien bij een filmpje op Instagram. Samen met Maxime, echtgenoot Erica en kleindochter Claire is de kasteelheer uiteten wanneer de nieuwe vlam van zijn dochter opeens aanschuift. De twee omhelzen en zoenen elkaar innig in het bijzijn van de familie. En tot de grote schrik van Maxime's ouders komt er een vraag die ze niet zagen aankomen. "Wil je met me trouwen?", vraagt de Fransoos aan de blondine. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit staat er allemaal te gebeuren in nieuwe reeks Chateau Meiland

"Het is verschrikkelijk", aldus Martien over zijn aanstaande schoonzoon. Ook moeder Erica vindt het maar niets. "Ik had van jou wel meer verwacht", laat ze weten aan Maxime. Wanneer een vriendin van de Fransman aanschuift, komt de aap uit de mouw. Het is een bekende Nederlandse presentatrice in vermomming. Martien gilt het uit: het is namelijk Wendy van Dijk. Al snel heeft hij door dat hij in de maling is genomen voor het programma Wie het laatst lacht

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harm Edens wil Martien Meiland in Dit was het nieuws

Het is niet de eerste keer dat de Meilandjes in een ander programma dan Chateau Meiland tevoorschijn komen. In De TV Kantine was het gezin ook te bewonderen, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!