Beeld © Videoland/Stanley Bish

Monica Geuze heeft groot nieuws: 'Ik krijg eigen realityshow'

12 maart 2020 14:00

Van YouTube-scherm naar tv-scherm: Monica Geuze (24) gooit het deze keer over een andere boeg. De influencer krijgt haar eigen realityshow bij Videoland, genaamd 'Like Monica.'

"Ik heb superveel zin in dit nieuwe hoofdstuk"

Monica is op YouTube en social media natuurlijk razend populair en binnenkort is ze dus ook op de streamingdiensten te zien met Like Monica. Wat er precies anders is dan bij haar vlogs? Voor de serie geeft ze de regie volledig uit handen en monteert ze de beelden niet zelf. In de achtdelige reeks grijpt ze verschillende onderwerpen aan die ze naar eigen zeggen normaal gesproken niet bespreekt in haar YouTube-video's.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze neemt rigoureus besluit: lipfillers gaan eruit

Like Monica wordt omschreven als "een nog intiemer kijkje in het leven van de vlogster." Monica is er zelf erg enthousiast over: "Ik vind het ontzettend spannend om de regie uit handen te geven en ben benieuwd wat de kijkers ervan gaan vinden. Ik heb superveel zin in dit nieuwe hoofdstuk." Like Monica is vanaf 25 maart wekelijks te zien bij Videoland. 

De vlogger liet eerder al het achterste van haar tong zien, maar dan in haar eigen tijdschrift. Monica vertelde er alles over in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!