Beeld © ANP

Bas Smit steekt de draak met Dave Roelvink

13 maart 2020 20:37

Alle evenementen in Nederland zijn geschrapt tot 31 maart en ook voor Dave Roelvink (26) heeft dat gevolgen. Er mogen namelijk nooit meer dan 100 mensen in één zaal tegelijkertijd zijn en dat dwingt hem ertoe zijn shows te annuleren. Maar volgens Bas Smit (38) is dat flauwekul.

"Zullen we een quarantaine-feestje organiseren?"

"Lieve mensen, helaas moet ik mededelen dat door het landelijke verbod al mijn shows tot en met 31 maart zijn gecanceld", kondigt Dave aan op zijn Instagramaccount. Zijn fans zullen wel bedroefd zijn en bedenken alvast oplossingen. "Feestje bij jou thuis, dus?", dacht er eentje. "Zullen we een quarantaine-feestje organiseren?", leek een ander een goed plan. Maar Bas Smit weet zeker dat het allemaal onnodige zorgen zijn. "Vriend, is alleen voor feestjes vanaf 100 bezoekers. Zoveel komen er toch niet op je af?!", grapt hij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bas Smit over influencers: 'Geloof me dat wil je niet'

Dave heeft zelf niet nog een keer gereageerd op Bas' sneer naar hem. De man van Nicolette van Dam heeft zelf ook last van de maatregelen die bij het coronavirus komen kijken. "Zie hier foto van onze laatste innige omhelzing. Liggen tegenwoordig te ellebogen in bed", getint de goedlachse Bas bij een foto met zijn echtgenote. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André, Bridget én Bas Smit bezegelen liefde voor elkaar

Hoe Bas nu door het huis sloft is wel duidelijk. De man van Nicolette kondigde kort geleden aan overgestapt te zijn op Crocs, omdat Justin Bieber die ook droeg. Zijn uitleg voor de keuze van het niet-zo-stijlvolle schoeisel zie je in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!