Beeld © ANP

Zieke Heidi Klum kan geen coronatest krijgen

14 maart 2020 17:23

Heidi Klum (46) ligt al een paar dagen ziek in bed. Het voormalig model haakte dinsdag af bij de opnamen van 'America's Got Talent' en is flink beroerd. "Ik zou me graag op corona laten testen, maar er zijn geen tests", liet ze via Instagram weten.

Heidi zit in de lappenmand met rillingen, koorts, hoestklachten en een loopneus. "Ik voel me gewoon niet goed. Daarom ben ik thuisgebleven zodat ik geen andere mensen besmet", legde het jurylid van America's Got Talent uit. Heidi heeft contact gehad met verschillende artsen, maar kan zich niet laten testen op het coronavirus. "Er is gewoon geen test te krijgen. Ik hoop maar dat het een gewone verkoudheid is. Blijf veilig en blijf thuis als je je niet goed voelt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tess Milne vreest geplande keizersnede door coronacrisis

In de Verenigde Staten is veel kritiek op de overheid omdat coronatests nauwelijks beschikbaar zijn. Vrijdag riep president Donald Trump de noodtoestand uit voor de aanpak van het virus. Hij kondigde onder meer aan dat er een nieuwe test is goedgekeurd waardoor op korte termijn 1,5 miljoen mensen extra getest kunnen worden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!