Beeld © ANP

Ook Gordon neemt rigoureus besluit om coronavirus

15 maart 2020 13:45

Gordon (51) heeft besloten om per direct zijn drie horecazaken te sluiten. De presentator vindt het belangrijk om de veiligheid van zijn personeel te garanderen, vertelt hij in een video op Instagram.

"Gewoon thuisblijven en zo min mogelijk contact met mensen"

In het filmpje laat Gordon de lege straten in Amsterdam zien. "Het is leeg in Amsterdam, een stad die normaal gesproken zo 'vibrant' is en zo vol met leven", mijmert hij, om vervolgens aan te kondigen dat hij zijn zaken voorlopig op slot gooit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon krijgt babybezoek van Rogier uit Gordon Gaat Trouwen

"We doen wat de overheid ons opdraagt: gewoon thuisblijven en zo min mogelijk contact met mensen", gaat Gordon verder. "Het is heel hard om dit als ondernemer te doen en ik wens mijn collega's ook heel veel sterkte de komende tijd."

In het onderschrift schrijft Gordon ook dat hij hoopt dat iedereen "de rust en kalmte kan bewaren en niet als een idioot gaat hamsteren". "We zijn een welvarend land met genoeg voorraden dus gun elkaar die ruimte om ook een ander boodschappen te laten doen. Mijn grote dankbaarheid gaat uit naar al die mensen in de zorg die opengesteld staan en er koste wat het kost moeten staan!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon snoof 'het kalk van de muren' met Patty Brard

Eerder kondigde Gordons voormalige RTL-collega Robert ten Brink al aan dat hij zijn café in Amsterdam sluit vanwege het coronavirus.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!