Beeld © Getty Images

Pitch Perfect-actrice Brittany Snow geeft het jawoord

16 maart 2020 11:54

Naast het coronavirus hangt er ook nog liefde in de lucht. 'Pitch Perfect'-actrice Brittany Snow (34) is officieel getrouwd. Ze heeft het jawoord gegeven aan haar grote liefde Tyler Stanaland (30).

"Ze zagen er allebei heel gelukkig en vrolijk uit"

Brittany en Tyler gaven elkaar het jawoord in Malibu tijdens een intieme bruiloft. De twee stonden voor het altaar in het bijzijn van zo'n 100 genodigden, meldt The Knot. De Pitch Perfect-actrice zou een bruidsjurk met lange mouwen hebben gedragen, terwijl haar grote liefde haar opwachtte in pak en Converse-sneakers. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anna Camp ziet Pitch Perfect 4 helemaal zitten

Het was geen sprookjessetting. Het regende namelijk, waardoor ze van locatie moesten wisselen, meldt een ooggetuige. "In plaats daarvan kozen ze een overdekt terras om hun geloftes voor te lezen", gaat de ingewijde verder. "Hun hondje Billie stond er ook naast (...) Ze zagen er allebei heel gelukkig en vrolijk uit." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pitch Perfect komt naar Netflix

In Amerika is het coronavirus net als in Nederland een serieus probleem. Maar er mogen in tegenstelling tot hier nog wel bijeenkomsten, zoals bruiloften, gehouden worden waar maximaal 250 mensen bij mogen zijn. "Ondanks de pandemie waren er veel mensen bij de ceremonie van Brittany", aldus de ooggetuige. "Mensen knuffelden en leken niet heel bezorgd te zijn." 

Iemand die wel erg in zit over het coronavirus is Josh Veldhuizen. De modeontwerpster én haar vriend zijn besmet. Ze vertelt over haar zorgen in de video hieronder. 

Josh Veldhuizen: 'Wat zijn we met z'n allen aan het doen?'

02:42

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!