Robin Martens Beeld © ANP

Robin Martens is weer aan de man

16 maart 2020 12:51

De zon is weer gaan schijnen bij Robin Martens (28). De oud-soapie kwam vorig jaar negatief in het nieuws na de mishandeling van een agent, maar nu is er weer mooi nieuws voor haar: ze heeft een nieuwe vriend.

"Ik ben mega verliefd op jou!"

De actrice deelt het leuke nieuws op Instagram. Haar nieuwe lover heet Benjamin. "We zijn al bijna zes maanden samen en we hadden moeite om het stil te houden voor goede redenen..." Wat die redenen precies zijn, wil ze nog niet verklappen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mishandeling politieagent achtervolgt Robin Martens nog altijd

Het is niet zomaar een normale maandag voor Robin en Benjamin. "Vandaag is onze speciale dag: 16 maart." De twee zijn allebei jarig vandaag. Ze feliciteert haar liefje dan ook uitgebreid. "Happy birthday, baby! Ik hou van jou! Ik ben mega verliefd op jou! En ik kan niet wachten om nog meer moois te beleven en te creëren samen." Robin noemt hem zelfs haar engel. Als dat geen ware liefde is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Taakstraf en boete voor Robin Martens

Robin schrijft ook dat Benjamin haar heeft geholpen: "Je hebt me veel geholpen door deze periode heen en ik ben je daar echt dankbaar voor!" Op welke periode ze precies doelt, is gissen. Het gaat naar alle waarschijnlijkheid over de mishandeling van de agent en de rechtszaak die hierop volgde.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!