Beeld © ANP

Sander Lantinga spreekt collega Coen Swijnenberg niet meer

16 maart 2020 19:19

Radio 538-dj Sander Lantinga (43) moet het al een tijdje doen zonder zijn radiopartner Coen Swijnenberg (39), die een time-out heeft genomen. In de nieuwe editie van LINDA. vertelt de radioman dat hij zijn beste vriend amper spreekt. "Hij heeft echt even de luiken dicht."

"Misschien besef ik nu pas hoe belangrijk hij is"

Sander heeft in de nieuwe LINDA. een interview met advocaat Natacha Harlequin, die hem vraagt naar zijn werk. “Werken is heerlijk, geeft veel voldoening”, spreekt hij enthousiast over zijn radioshow. "Sommigen zeggen zelfs: 'Ik werk dus ik besta'." Daar is hij het niet helemaal mee eens, met drie jongere kids thuis. "Met kinderen is vaak alles een eerste keer. Eigenlijk wil je daar als ouder zo veel mogelijk bij zijn", beantwoordt hij dan ook de vraag.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oeps! Sander Lantinga bezorgt dochter Linda de Mol blauw oog

Gelukkig staat hij er niet alleen voor en is daar maatje Coen Swijnenberg, met wie hij normaliter de show maakt. Momenteel is deze even van zender, wat voor beide heren erg heftig is. Sander zegt hierover:  "Het is toch een beetje alsof U2 een andere zanger krijgt. Iemand die ook goed kan zingen, maar het voelt anders. Misschien besef ik nu pas hoe belangrijk hij is."

Hoewel de twee normaal lief en leed met elkaar delen tijdens het programma, is er voor nu even radiostilte. Sander: “We spreken elkaar amper (...) Coen en ik zijn vrienden, maar wel alleen op het werk. Ik zou het mezelf kwalijk nemen als ik voor de deur sta terwijl hij daar niet op zit te wachten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Coen Swijnenberg over time-out: 'Het gaat niet zo lekker'

Het hele interview lees je vanaf 18 maart in de nieuwste editie van LINDA.