Beeld © Instagram @fienvermeulen

Fien Vermeulen staat zieke moeder bij tijdens behandeling

16 maart 2020 15:22

De moeder van Fien Vermeulen (28) is ernstig ziek, ze heeft kanker. Iets wat extra dichtbij komt voor de radio-dj, aangezien zij zelf ook lange tijd de ziekte heeft gehad. Op Instagram deelt ze een emotionele update over haar moeder.

"Ga goed om met jezelf en anderen en wees lief voor elkaar"

Fien deelt een foto van een paar weken terug uit het ziekenhuis. Het is een herkenbare situatie voor de radio-dj, aangezien ze er zelf elk half jaar komt voor controle. Fien heeft zelf namelijk ook kanker gehad. "We maken nu van alles foto's in het proces", laat ze weten. "Het zijn niet de mooiste, maar het zijn wel plaatjes die niet alleen nu, maar zeker later van waarde zijn." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fien Vermeulen herenigd met Expeditie-'broer'

Alles vastleggen "voelt ook gek" legt Fien uit. Toch hebben ze ervoor gekozen om het wel te doen: "Ik heb zelf gemerkt dat het helpt (...) om dingen te verwerken." Het is ook één van de tips die ze wil meegeven aan kankerpatiënten. "Maak foto's. Leg het vast, al voelt het scheef. Later ben je er dankbaar voor." Volgens Fien is het namelijk fijn om "na een tijdje letterlijk te kunnen terugkijken en te zien wat er veranderd is." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fien Vermeulen krijgt flinke tegenslag te verwerken

Het bericht van Fien eindigt vrij emotioneel. Ze is zelf verkouden en kan dus "mama even niet opzoeken" door het coronavirus. Ze sluit af met een belangrijke mededeling: "Ga goed om met jezelf en anderen en wees lief voor elkaar. Ook als dat juist betekent om elkaar even niet te zien. Hulde aan de ziekenhuizen, al het zorgpersoneel en andere diensten die doorgaan, voor onze veiligheid en gezondheid." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fien Vermeulen wordt soms gek van positiviteit

Fien deed afgelopen seizoen mee aan Expeditie Robinson. Haar bondjes en bemoeienis was voor sommige fans een genot om naar te kijken en anderen vonden het maar niets. Uiteindelijk vond ze haar exit "super grappig", zoals te zien is in de video hieronder. 

Fien reageert op exit Expeditie: 'Super grappig'

01:25

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!