Dit gebeurde er een jaar geleden, toen alles nog normaal was

17 maart 2020 11:57

Het zijn gekke tijden momenteel. We hoeven waarschijnlijk niet uit te leggen waarom. Daarom bieden we wat afleiding en blikken we terug op dezelfde periode een jaar geleden, toen alles nog heel gewoon leek.

1. Jennifer Lopez verloofde zich met Alex Rodriguez

Nu hebben we het over vrijwel niets anders dan corona, maar nog maar anderhalve maand terug raakten we niet uitgepraat over J.Lo en Shakira’s formidabele Super Bowl-optreden. Een jaar geleden hadden we het ook al over Jennifer: toen kondigde ze aan na haar split van Marc Anthony in 2011 weer in het huwelijksbootje te stappen.

2. Kylie Jenner werd uitgeroepen tot jongste 'self-made' miljardair

De jongste Kardashian-telg (nu 22) verbrak vorig jaar een record. Ze was op dat moment volgens de Bloomberg Miljardairs Index (BBI) 1,02 miljard dollar waard en volgde daarmee Facebook-baas Mark Zuckerberg op als de jongste 'self-made' miljardair ooit.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Zó houden de BN'ers hun kinderen thuis bezig

3. Kees & Co keerde terug op televisie

Na een afwezigheid van dertien jaar maakte sitcom Kees & Co in maart 2019 een comeback op de vaderlandse televisie. Maar dan wel zonder buurvrouw Sonja. Actrice Esther Roord legde meteen even uit waarom zij niet van de partij was.

Kees & Co keert na 12 jaar weer terug op de buis
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Anne keert terug in Kees & Co en dit zijn de eerste beelden

4. Barney werd opnieuw verliefd

Vlak nadat bekend werd dat Raymond van Barneveld en zijn vrouw Silvia na 25 jaar uit elkaar waren, maakte hij bekend weer helemaal hoteldebotel te zijn; en wel op Julia Evans. Vorig jaar maart stelde hij haar aan de wereld voor. Wie dacht dat het om een gevalletje rebound ging, komt bedrogen uit: Raymond en Julia zijn een jaar later nog steeds bij elkaar.

5. Luke Perry kwam te overlijden

Het was niet alleen rozengeur en maneschijn een jaar geleden. Op 4 maart 2019 overleed acteur Luke Perry, bekend van Riverdale en Beverly Hills, 90210. De acteur belandde een paar dagen eerder in het ziekenhuis nadat hij werd getroffen door een beroerte. Luke werd daarna in slaap gehouden in de hoop dat zijn hersenen zouden herstellen. Toen hij nog een beroerte kreeg, besloot zijn familie hem van de beademing te halen. Luke werd 52 jaar oud.

De cast van Beverly Hills 90210, met derde van links Luke Perry

6. Het debuutalbum van Billie Eilish kwam uit

Inmiddels zijn we een reeks hits en een James Bond-soundtrack verder, maar nog maar een jaar geleden bracht Billie Eilish - toen 17 - haar eerste volwaardige album uit. Fans en critici keken al tijden reikhalzend naar de plaat uit en toen die er eindelijk was, werd 'ie lovend ontvangen en een enorm verkoopsucces.

7. We kwamen erachter hoe JP van Lingo eruitziet

JP was jarenlang te horen als dé stem bij Lingo. Hij wist feilloos uit te leggen wat bepaalde woorden betekenen, maar zijn uiterlijk was jarenlang het best bewaarde geheim van de Nederlandse televisie. Tot vorig jaar maart.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Beroemdheden trappen één voor één in nepvideo uit Italië

8. Duncan Laurence liet zijn billen zien

Niet op de rode loper, niet op het podium van het Eurovisiesongfestival, maar in de clip van 'Arcade', die in maart vorig jaar uitkwam.

9. Thomas Acda liet weten zijn geld te hebben opgemaakt aan drugs

Of het nou een grapje was, weten we nog steeds niet zeker. Maar een interessante uitspraak was het in elk geval.

10. Maar het opvallendste...

...dat was wel dat Spice Girl Mel B zich in maart 2019 liet ontvallen een one-night-stand te hebben gehad met oud-collega Ginger Spice. Vorig voorjaar was dus eigenlijk óók een hartstikke gekke tijd.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Acteur Idris Elba besmet met coronavirus

Op dit moment staat de wereld natuurlijk op z'n kop. De corona-maatregelen blijven ook in Hilversum niet ongemerkt.

Media zuchten en pieken onder coronacrisis

08:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!