Beeld © ANP

Sylvie Meis stelt volgers gerust: 'Ik ben herenigd met Damián'

17 maart 2020 09:38

De coronamaatregelen zorgen bij menigeen voor flink wat paniek. Nu Denemarken in complete lockdown verkeert, leek het er even op dat het gezinnetje van Rafael van der Vaart (37) ook achter gesloten deuren zit. Dit zou betekenen dat moeder Sylvie (41) haar zoontje Damián (13) voorlopig niet kan zien, maar niks is minder waar.

"Ik ben gewoon thuis in Hamburg met mijn zoon"

Haar ex-man Rafael deelde een foto van zijn gezin en schreef daarbij: "Het zijn vreemde en onzekere tijden met een enorme impact op veel families, gemeenschappen en bedrijven. Maar ik ben dankbaar dat we gezond en thuis zijn." Op de foto is ook een breedlachende Damián te zien. Het zoontje van Rafael en Sylvie moet zijn tijd zien te verdelen tussen zijn vader in Denemarken en zijn moeder in Duitsland. Door de totale lockdown leek het er even op dat hij vastzat in Denemarken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis vanwege coronavirus gescheiden van zoon Damián

Toch wist Damián het land klaarblijkelijk vroegtijdig te verlaten en is hij weer in Duitsland. Moederlief Sylvie stelt haar volgers in haar Instagram Story gelukkig gerust. "Ik ben gewoon thuis in Hamburg met mijn zoon. Blijf veilig en gezond iedereen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis druk aan het shoppen voor droombruiloft

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!