Beeld © ANP

Anouk zit noodgedwongen vast in Marokko door corona

17 maart 2020 11:51

Slecht nieuws voor Anouk. De 44-jarige zangeres zit momenteel vast in de Marokkaanse stad Marrakesh. Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat het vliegverkeer bijna helemaal is platgelegd. Anouk legt op Instagram uit dat ze nu niet terug naar Nederland kan.

"Echt een beetje creepy moet ik je eerlijk zeggen"

De zangeres deelde gisteren een filmpje waarin te zien is hoe zij over een verlaten resort loopt. “Ik zit in een megagroot resort, waar heel veel kamers zijn. Ik ben de enige die over is. Alles is dicht, de restaurants, de sportruimte, alle openbare ruimtes zijn gesloten.” Anouk was van plan om zich vier dagen lang op te sluiten in het resort en zich te focussen op het schrijven van liedjes, zonder dat haar zes kinderen haar storen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

TVOH-Sophia: "Anouk was soms hard maar kraakte me nooit af"

“Je ziet werkelijk niemand, behalve een paar bewakers”, vervolgt ze. “Echt een beetje creepy moet ik je eerlijk zeggen. (…) Ik heb nooit zo snel dat ik denk: ik ga in paniek raken, maar ik zou nu wel heel graag thuis met mijn kinderen zitten, in plaats van alleen in een resort."

Los van het feit dat de zangeres vastzit, had Anouk nóg een groot probleem. Haar ‘puffers’ voor haar astma waren bijna op. “Als ik dat niet meer heb, dan heb ik een probleem”, legt ze uit. Maar niemand minder dan TVOH-collega Ali B wist haar uit de brand te helpen. Hij regelde de extra puffers en liet deze bij haar bezorgen. “Zo schattig, daar ben ik blij om.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn Krabbé reageert op 'doorgestoken kaart'-uitspraak Anouk

Inmiddels heeft Anouk laten weten dat ze een heleboel steunbetuigingen heeft gekregen, onder wie van Leontine Borsato. Die heeft haar ook in contact gebracht met Willem, een van de eigenaren van een hotel in Marrakesh, die haar ondertussen daar heeft ondergebracht. Gelukkig zit de zangeres dus niet meer in haar eentje in het resort. Ze mag zolang als nodig is in het hotel bivakkeren, een gebaar waardoor Anouk naar eigen zeggen 'overwhelmed' is.

Ook in Hilversum schopt de corona-problematiek het normale leven in de war.

Media zuchten en pieken onder coronacrisis

08:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!