Beeld © ANP

Bridget Maasland over haatreacties: 'Ze waren er zelf niet bij'

17 maart 2020 12:52

Het liefdesleven van Bridget Maasland (45) is de laatste tijd bijzonder vaak besproken. De presentatrice kreeg een relatie met André Hazes, leek de liefde van haar leven te hebben gevonden, maar drie maanden later was het vuur alweer gedoofd. In een interview met 'Veronica Magazine' vertelt Bridget hoe het met haar gaat, vooral na alle vervelende reacties die mensen op social media gaven.

"Er werden zoveel verhalen de wereld in geslingerd die niet waar waren"

Nu de storm rondom haar relatie met André een beetje is gaan liggen, focust Bridget zich weer op andere dingen. Toch hebben alle negatieve reacties die ze, vaak online, kreeg wel indruk gemaakt op de presentatrice. "Ze hebben geen idee wat er aan de hand is, ze waren er zelf niet bij, maar vinden het dan nodig om mij dood te wensen? Ik begrijp daar helemaal niets van en ik vind het ook heel ernstig. Iedereen kan kennelijk alles maar de wereld in gooien. Daar wil ik nog wat mee doen, er een documentaire over maken bijvoorbeeld. Dan haal ik er nog iets positiefs uit", aldus Bridget.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Bridget Maasland: 'Het gaat echt goed met mij'

Tijdens de relatie van Bridget en André ging het al snel over een huwelijk en zelfs over een eventuele wens om zwanger te worden. Volgens de presentatrice waren die verhalen overigens lang niet altijd honderd procent de waarheid. "Daardoor ging alles in een stroomversnelling en kwam zoveel op ons af. En hebben we misschien niet genoeg de kans gekregen om uit te vinden wat er tussen ons was", legt ze uit.

Inmiddels heeft Bridget het negatieve achter zich gelaten. Daar heeft ze hulp bij gekregen van haar vrienden. "Ik heb er een stuk of acht om me heen", zegt ze. "Met de een overheerst de humor, bij de ander juist de diepere gesprekken. Nu was het fijn om samen lekker te eten, veel te praten, gezellige dingen te ondernemen. (...) De focus verleggen helpt me."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Bridget Maasland had relatie met André liever overgeslagen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!